een blik op de kamer. Bank en bed (zonder matras) blijven staan

Kamer huren: redemptoristenpad in Den Bosch

  • 10 m2
  • 1 kamer
  • 01 Per 01 augustus 2024
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Den Bosch. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Ben jij een sociale studente (vrouw dus) op zoek naar een kamer in Den Bosch? Ben je open en nieuwsgierig? Dan pas jij misschien wel bij ons!
In onze woongroep in een voormalig kloosterpand in de binnenstad van Den Bosch, hebben we een deels gemeubileerde kamer te huur voor een studente: 10 m2 voor een heel schappelijk huurbedrag met daarnaast een wekelijkse bijdrage voor de gezamenlijke boodschappen.

Je deelt gezamenlijke ruimtes: twee badkamers, twee keukens, een woon- en logeerkamer, en een tuin. Er is een fijne balans tussen privé-tijd en onderling contact, we eten regelmatig samen. Verder maken we onderdeel uit van een grotere vereniging (in totaal 14 bewoners). Binnen de vereniging hebben we commissies waarmee we taken zoals tuinonderhoud verdelen.
Als je houdt van een gezellig huis, waar het relatief rustig en opgeruimd is, en open staat voor samenleven met vier vrouwelijke huisgenoten uit meerdere generaties (35+) dan pas jij misschien wel bij ons.

Belangstelling? We horen graag je motivatie en iets over jezelf.

Hoe gaat het verder? Uit de reacties kiezen we een paar mensen die we uitnodigen om een kijkje te nemen in ons huis en voor een kennismaking met ons. Daarna gaan we kiezen, als het goed klikt met meerdere kandidaten vragen we je misschien nog een keer met ons door te praten.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Den Bosch
Wijk/buurt: Binnenstad Centrum
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: 4

Faciliteiten

Gedeelde badkamer
Gedeelde keuken
Gedeelde toilet
Gedeelde voordeur
Wifi
Gedeelde woonkamer
Afvalstoffenheffing
Geen balkon
Binnen roken
Blusapparaat
Eigen parkeerplek
Eigen droger
Gedeelde fietsenberging
Gratis parkeren
Huisdieren welkom
Huurtoeslag
Intercom
Lift
Ligbad
Schoonmaker
Terras
Gedeeld tuin
Vaatwasser
Wasdroger
Wasmachine
Waterschapsbelasting

Gewenste huurder

Minimum leeftijd: Maakt niet uit
Maximum leeftijd: 27
Geslacht: Vrouw
Status: Student
Tonen op kaart