Room for rent: no longer available Karrenstraat in Den Bosch

  • 18 m2
  • 1 room
  • 19 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Room in Den Bosch. You can contact the advertiser if you have any questions.

Midden in het centrum komt er een mooie kamer vrij in ons paleisje aan de Karrenstraat!

Wij zijn daarom op zoek naar een toffe nieuwe huisgenoot. De kamer die vrijkomt is ongeveer 18m2; verder is het appartement van alle gemakken (en ook luxe; vaatwasser en wasmachine) voorzien. De ruime huiskamer, keuken, badkamer (met ligbad), wc en het bescheiden dakterras delen we met z’n drieën.

De maandelijkse kosten bedragen iets meer dan 500 euro (alles inclusief). Daarmee woon je op een TOP locatie in Den Bosch, 5 minuten van het station, op kruipafstand van de kroegen en alle verdere winkels binnen handbereik!

Binnen ons huishouden zijn we zeer flexibel. We houden van gezelligheid, samen eten, spelletjes doen en impulsieve stapavonden/feestjes. Natuurlijk is er ook altijd ruimte om jezelf terug te trekken in je kamer en je rust te pakken; alles kan!

Onze voorkeur gaat uit naar iemand die werkend is en rond de leeftijd van 25-30 jaar is. Aangezien wij zelf allebei 27 jaar zijn ☺.

Klinkt dit jou als muziek in de oren en lijkt het je leuk om eens te komen kijken? Stuur snel een berichtje waarin je iets over jezelf vertelt, en wie weet nodigen wij jou uit om langs te komen voor een borreltje!

Liefs Lucas & Nikki

Read more with an package!

General information

City Den Bosch
District/Neighbourhood: Binnenstad Centrum
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: 2
Viewing In Consultation

Facilities

Shared bathroom
Shared kitchen
Shared toilet
Shared front door
Internet
Wifi
Shared living room

Preferred tenant

Minimum age: 24
Maximum age: 32
Gender: Doesn't matter
Status: Professional Starter
Show on map