Kamer huren: niet meer beschikbaar Karrenstraat in Den Bosch

  • 18 m2
  • 1 kamer
  • 26 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Den Bosch. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Midden in het centrum komt er een mooie kamer vrij in ons paleisje aan de Karrenstraat!

Wij zijn daarom op zoek naar een toffe nieuwe huisgenoot. De kamer die vrijkomt is ongeveer 18m2; verder is het appartement van alle gemakken (en ook luxe; vaatwasser en wasmachine) voorzien. De ruime huiskamer, keuken, badkamer (met ligbad), wc en het bescheiden dakterras delen we met z’n drieën.

De maandelijkse kosten bedragen iets meer dan 500 euro (alles inclusief). Daarmee woon je op een TOP locatie in Den Bosch, 5 minuten van het station, op kruipafstand van de kroegen en alle verdere winkels binnen handbereik!

Binnen ons huishouden zijn we zeer flexibel. We houden van gezelligheid, samen eten, spelletjes doen en impulsieve stapavonden/feestjes. Natuurlijk is er ook altijd ruimte om jezelf terug te trekken in je kamer en je rust te pakken; alles kan!

Onze voorkeur gaat uit naar iemand die werkend is en rond de leeftijd van 25-30 jaar is. Aangezien wij zelf allebei 27 jaar zijn ☺.

Klinkt dit jou als muziek in de oren en lijkt het je leuk om eens te komen kijken? Stuur snel een berichtje waarin je iets over jezelf vertelt, en wie weet nodigen wij jou uit om langs te komen voor een borreltje!

Liefs Lucas & Nikki

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Den Bosch
Wijk/buurt: Binnenstad Centrum
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: 2
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Gedeelde badkamer
Gedeelde keuken
Gedeelde toilet
Gedeelde voordeur
Internet
Wifi
Gedeelde woonkamer

Gewenste huurder

Minimum leeftijd: 24
Maximum leeftijd: 32
Geslacht: Maakt niet uit
Status: Professional Starter
Tonen op kaart