Berekent KamerDenBosch makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding?

Geen makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding KamerDen Bosch is een online huurmarkt en geen bemiddelaar/makelaar. Huurders en Kameraanbieders ontmoeten elkaar hier op eigen initiatief. KamerDen Bosch bemiddelt dus niet en vraagt geen bemiddelingsvergoeding/makelaarsvergoeding.

Aan Kameraanbieders in Den Bosch vragen wij geen marketingvergoeding voor het aanbieden van hun Kamer in Den Bosch. Een Kameraanbieder kan gratis een Kamer plaatsen in Den Bosch. Huurders kunnen ook gratis een Kameroproep plaatsen in Den Bosch, waarmee huurders aangeven dat ze opzoek zijn naar een Kamer in Den Bosch, huurders kunnen ook reageren op Kamers in Den Bosch. Op www.kamerdenbosch.nl betaal je dus alleen als je ervoor kiest om gebruik te maken om te reageren op een huurder die een oproep heeft geplaatst op KamerDen Bosch of te reageren op een advertentie van een Kamer in Den Bosch.

Kosten makelaar/bemiddelaar en contractkosten Als je als huurder voor een Kamer kiest die door een makelaar/bemiddelaar is aangeboden in Den Bosch, kan deze makelaar/bemiddelaar wel een makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding, contractkosten of andere kosten vragen. Particuliere verhuurders in Den Bosch kunnen contractkosten vragen voor het opstellen van de huurovereenkomst. Als je meer wil weten over de vergoeding die een Kameraanbieder vraagt voor zijn diensten, kun je dit bij de betreffende aanbieder zelf navragen.

KamerDen Bosch raadt je aan om vooraf te vragen aan de Kameraanbieder of er bijkomende kosten zijn of vergoedingen worden gevraagd als je de Kamer afneemt of bezichtigd.

Voorkom ongewenste kosten en communiceer duidelijk met elkaar!

Alle veelgestelde vragen