Renske zoekt een Kamer in Den Bosch

Renske zoekt: Een Kamer in Den Bosch

  • Kamer
  • Min. 8 m2
  • Vrouw
  • 20 Per direct

Hiii toekomstige huisgenootjes!

Als eerste zal ik me even voortellen. Ik ben Renske, 18 jaar en zit nu in mijn 3e jaar van mijn opleiding. Ik studeer vormgeving en ambacht in de richting leer op het Sint Lucas in Boxtel. Ik leer hier tassen en schoenen te maken. ik zoek een kamer voor onbepaalde tijd.
Daarnaast ben ik altijd in voor gezelligheid, lekker koffie leuten met ze allen, wijnen en zodra t weer kan lekker de stad in gaan (daarnaast kan ik BOMM cocktails maken dus dat word genieten met ze allen!) of gezellig samen eten. maar vind een beetje personal time ook chill. Ik bak bij iedere verjaardag of ook maar n leuke gelegenheid n ziek goeie taart!!!. Daarnaast ben niet compleet nieuw in den bosch heb wat bekende rondom de omgeving, dus ook mijn eigen leven opbouwen zal geen probleem zijn.
Mijn hobby’s zijn gezellig met vriendinnen afspreken, terrasjes pakken ( gelukkig kan dat weer?), shoppen, sporten ( ik wil binnenkort misschien beginnen met tennissen maar voor mu loop ik veel hard en sport ik gewoon thuis) en ik hou van lekker koken! Voor de rest ben ik gewoon een chille meid altijd wel relaxed maar zeker ook gezellig!

hopelijk tot snel!!

Groetjes,

Renske Oostdam

Algemene informatie: Renske
  Vrouw, 22 jaar
Type huurder: Student
  3e jaars vormgeving & Ambacht richting Leer (MBO)