Jan zoekt een Kamer / Studio in Den Bosch

Jan zoekt: Een Kamer / Studio in Den Bosch

  • Kamer / Studio
  • Min. 5 m2
  • Man
  • 24 Per direct

Hi! mijn naam is Jan Goverde en ik ben op zoek naar een kamer in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben een net persoon, sociaal en ik houd ervan om te koken en af en toe een feestje te vieren. Ik ben 24 jaar oud en ik kom uit Delft. Vanaf september ben ik bezig met mijn studie Applied Geo-Information Science aan de HAS.

Ik heb altijd al een passie gehad voor geografie en deze passie heeft me geleid naar mijn vorige opleiding, waar ik geografie studeerde aan de lerarenopleiding. Ik vond het geweldig om te leren over verschillende landen, culturen en hoe de wereld in elkaar zit. Nu wil ik mijn kennis en interesse in geo-informatie verder ontwikkelen.
Naast mijn studie houd ik ervan om actief te zijn en nieuwe mensen te ontmoeten. Ik ben een sociaal persoon en geniet ervan om met anderen te praten en ervaringen te delen. Ik geloof dat het ontmoeten van nieuwe mensen de horizon verbreedt en ons helpt groeien als individuen.

Ik heb altijd al een grote liefde gehad voor muziek. Het luisteren naar verschillende genres en het ontdekken van nieuwe artiesten brengt mij veel vreugde. Ik speel zelf ook een instrument, de gitaar. Het spelen van muziek geeft me een gevoel van voldoening en ontspanning. Ik vind het leuk om samen met anderen muziek te maken en te jammen.

Als persoon ben ik sociaal, open-minded en respectvol. Ik vind het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en ervaringen te delen. Ik ben altijd bereid om naar anderen te luisteren en van gedachten te wisselen. Ik geloof dat we veel van elkaar kunnen leren door middel van open communicatie en respect voor elkaars perspectieven.
Ik ben een betrouwbare en verantwoordelijke huisgenoot. Ik zorg ervoor dat ik mijn deel van de huishoudelijke taken nakom en ik respecteer de privacy en ruimte van mijn huisgenoten. Ik ben altijd bereid om bij te dragen aan een harmonieuze en gezellige woonomgeving.

Ik kijk ernaar uit om Oeteldonk te verkennen, nieuwe mensen te ontmoeten en een comfortabele en gastvrije omgeving te vinden om thuis te noemen. Bedankt voor het lezen van mijn bio en ik kijk ernaar uit om van je te horen!

Algemene informatie: Jan
  Man, 25 jaar