Dion zoekt een Kamer / Studio / Appartement in Den Bosch

Dion zoekt: Een Kamer / Studio / Appartement in Den Bosch

  • Kamer / Studio / Appartement
  • Min. 15 m2
  • Man
  • 19 Per direct

Hi! Mijn naam is Dion, ik ben geboren en momenteel woon achtend in Lieshout. Op het moment van type ben ik 22 jaar oud en student op het Nimeto te Utrecht. Daar doe ik de opleiding "specialist in restauratie en decoratie schilder". Men zou dus wel kunnen zeggen dat ik een creatief persoon ben. Wat ik tevens ook op andere manieren toon dan enkel schilderen, zo teken en schrijf ik ook graag. Verder ben ik ook zeker een redelijk nerdy/geeky/beetje hippie persoon en ben ik met voorname groot fan van de werken van Tolkien. Ik ben niet de meest sociale persoon, maar dat kan ik wel worden na een korte kennis making of gewend raking aan de mensen en de omgeving! Ik zal dus zeker mijn best doen om gezellig te zijn, iets wat anders na een gezellig drankje ook wel goed komt!
Verder ben ik over het algemeen een aardig en behulpzaam persoon maar ook wel iemand die voor zichzelf op kan komen in dien nodig.
Nog een klein extra feitje over mijzelf, ik verlaat amper tot nooit het huis zonder een hoed. Dus daar ben ik makkelijk aan te herkennen, tevens kleed ik mij zelf vaak of lekker ouderwets, cottage core -achtig, of in 60's/70's stijl. Maar tegenwoordig kun je mij ook vaak zien in mijn Schilderkleren vanwege school.
Verder luister ik vaak graag muziek wat voornamelijk rock is, met voorkeur naar Psychedelic rock en punk rock.
Hopelijk schets dit een beetje een beeld van wie ik ben, zo niet, vraag maar raak!

Algemene informatie: Dion
  Man, 22 jaar
Type huurder: Student
  3e jaars Restauratie Decoratie Schilder (MBO)